Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

HEI OG VELKOMMEN TIL OSS

Våre salonger

Stammekultur

 • "Adam og Eva er den beste arbeidsplassen fordi her kan man utvikle seg akkurat slik man ønsker, man har ekstremt mye muligheter og valg! Man er en del av et stort sosialt fellesskap som bidrar til glede, lykke og selvutvikling på høyt nivå"

  Terese Katrine Kaurin

  Stjerne, Makeup artist / Art Director på avd. Jessheim

 • «Jeg begynte i Adam og Eva fordi jeg så mulighetene til å utvikle meg mer faglig»

  Tone Larsson

  Daglig leder og eier på avd. Glassmagasinet

 • "Skulle flytte til Oslo og ville prøve meg hos de beste. Hadde ikke trua på å komme med på landslaget, men fikk jobb i Adam og Eva‼️ De som ansatte meg så nok noe i mennesket, hadde klare mangler som fagperson. Men kunne basicen og hadde vilje til å bli god😘"

  Ron H. Nordhagen

  Eier / Senior Art Director avd. Gamlebyen og Teaterplassen

 • For meg var lykken størst av alt når jeg fikk jobb i selveste Adam og Eva, og jeg har ikke angret et sekund etter at jeg begynte. Jeg har hatt en bratt læringskurve fra dag 1, og elsker vært sekund.

  Camilla Helene Gjerde Humblen

  Avdelingsleder / senior stylist på avd. Engen

 • For meg var Adam og Eva drømmen fra jeg startet min frisørkarriere. At man jobber for og med de beste i bransjen er virkelig noe man kjenner på hver dag i dette firmaet. Jeg gleder meg til å dra på jobb hver dag, og jeg er oppriktig stolt av å fortelle at jeg jobber i Adam og Eva❤️

  Tonje Beate Dahlen

  Avdelingsleder / Senior Art Director avd. Strøget

Om Adam og Eva